Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Sjuk

Det är 13 år sedan jag hade influensa sist. Men nu tror jag det är dags igen. 

Kände mig lite hängig och yr emellanåt i måndags, hade även lätt huvudvärk. Tränade på kvällen och nu när jag tänker efter så hade jag inte lika mycket ork som kag brukar och huvudvärken trodde jag bara berodde på att jag druckit för lite. Var allmänt hängig på kvällen sen också och kände mig inte alls som jag brukar. 

Hade fortfarande lätt huvudvärk igår, hade 37,6 grader i temp men gick till jobbet ändå. Det skulle jag inte gjort. Satt i möte mellan kl 10-12 och kände frossan komma till och från. Satt kvar mötet ut och körde sen direkt hem. Var helt slut. La mig och sov och sov till maken och barnen kom hem vid kl 17. Hade då 39 graders feber. Jag sov till och från och var bara vaken korta stunder fram till kl 23 ungefär när jag la mig för natten. Tog panodil innan läggdags och sov gott hela natten fram till makens alarm ringde strax efter kl 6. 

Låg och slumrade till 7:30 ungefär då jag kollade tempen som var 37,6 grader. Skönt tänkte jag, tempen är lägre idag. Tempen har dock höjts lite igen och är nu 38. Huvudet känns som det ska sprängas. Får väl ta en panodil även om jag inte är glad i att ta tabletter, om det inte är absolut nödvändigt.

Mamma hade influensa för nån vecka sen, men det är inte hon som smittar mig. Jag tror snarare det är nån på jobbet, då många är sjuka där. En kille gick hem från jobbet i fredags och det är säkert han som smittat mig. Hoppas bara inte jag smittat några också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: