Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Har åkt på luftrörskatarr, eller bronkit som det också kallas. Har haft det i ca en vecka nu. Det började så smått förra helgen och har förvärrats en aning sedan dess, har mer slem i hostan nu. I onsdags kunde jag t ex köra träningen som vanligt, men på passet igår gick det inte utan att hosta några gånger. Så jäkla irriterande 😦

Ringde sjukvårdsupplysningen under eftermiddagen igår, för att se vad de hade att säga om träning och luftrörskatarr. Sköterskan jag pratade med tyckte jag skulle avstå träning. Så jag får väl göra det, har äventyrat min hälsa tillräckligt förr om åren och tränat trots förkylningar osv, så det är dumt att chansa. Dessutom låter det inte så fräscht att hosta massor med slem när man tränar, det går inte riktigt ihop. Så jag håller upp denna veckan, så får vi se hur det är nästa vecka.

Kommentarer till: "Luftrörskatarr (bronkit)" (2)

  1. Låter inte alls kul. Hoppas det ger sig snart. Inte alls bra att träna med förkylning i kroppen. Det är samma bacill som vid hjärtmuskelinflammation har jag läst.. Så bla därför man inte ska anstränga sig… Farligast var det vid hosta. Googla gärna på det ;-).
    Krya på dig 🙂

    • Är inte förkyld i övrigt, men läste nånstans på internet att det är som en förkylning, fast i luftrören. Och jag har googlat en hel del för att hitta info om det 😛 Hjärtmuskelinflammation vill jag inte ha!

      Tack ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: