Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Har varit långledig över jul och nyår, 2,5 veckor närmare bestämt. Skönt 🙂 Kändes så konstigt när det var dags att gå upp till jobbet idag igen, men samtidigt skönt att få lite rutin igen. Har varit ganska slapp dessa 2,5 veckorna! Lol.

Ska ta tag i träningen igen, har inte blivit mycket av det heller under ledigheten, bara nåt enstaka pass. Håller på för fullt med den nya koreografin för kangoo jumps också, den är i princip klar. Nu ska den bara övas in för att se om det funkar att ha det som jag satt ihop det eller om nåt måste flyttas runt, men det känns ganska bra tycker jag 🙂 Och sen lite ny musik också. Har hittat en hel del på itunes så det blir nog ett köp där, ska bara bestämma mig först vilken av dem jag ska ha 😉

Barnen tyckte det var roligt att gå till skola och dagis idag och träffa alla kompisar. Även om de har lekt med några kompisar under ledigheten, så är det ändå inte samma sak som att vara på dagis eller skola och hitta på roliga saker hela dagen med alla barnen där . Tror de kommer vara ganska trötta ikväll.

Det var en del att göra på jobbet idag också, som väntat 😉 Inga problem att komma in i det, full fart redan från första minuten. Just nu har jag en liten paus, tror jag ska gå och käka en kiwi och sen är det dags att göra nån timmes jobb till innan det är dags för hemfärd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: