Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Äntligen är man människa igen! Igår kväll var det segt, var supertrött i kroppen. Höll på att sitta och somna i soffan vid kl 22, men var fast med iphonen i näven spelandes yatzy, wordfeud, candy crush och reversi world…

Det var en underbar dag igår! Trots fem träningspass och att man blev helt slut i kroppen, så vill jag göra om det! Det var så himla roligt! Är sugen på Nike blast 2014 men även Gerdahallens inspirationsdag igen nästa år.

Dagen började med ‘Step with emotions’ med Jorge Mix, fantastiskt roligt! Därefter ‘Just Dance’ med Norberto Lacourt, roligt men svårt. Sen var det lunchpaus i ca 1,5 timme. Sen körde det igång igen och jag gick på ‘Discofever’ med Victoria Hammarström. Skitroligt! Sen var det lite mer dansinspirerat, nämligen ‘Symmetrisk dansstep’ med Jenny Malmqvist. Och avslutningsvis blev det ‘Kangoo Jumps’ med Jorge Mix. Det var det roligaste passet på hela dagen och jösses vad jobbigt det var! Sjukt sjukt roligt!

Vid incheckningen fick vi en liten goodiebag med nyckelband, penna, handledssvettband med nyckelficka, vattenflaska, tidningen Wellness, två inbytescheckar för en Gainomax sportbar samt en proteindryck.

Jag har lite klipp på youtube, sök på Vickan1978 så finns det där. Jag kommer lägga upp det här i bloggen också, men just nu bloggar jag från mobilen och det är inte lika lätt att länka här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: