Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Sömnlös natt

Matilda blev magsjuk inatt. Vid 1:50 började det och inte förrän tre timmar senare hade hon kräkt klart. På de tre timmarna var jag och maken uppe 7-8 ggr, kanske fler, tappade räkningen till slut. Och vilket berg med tvätt det blivit! Örngott, gosedjur och lakan i mängder.

Men kräkningarna var inte slut där. 5:50 var det dax igen. Sen var det lugnt. Barnen vaknade vid kl 7, Oscar är piggare och på bättringsvägen och Matilda hade kissat så hon ville bli torkad. Hon var törstig. Hon fick lite vatten, i flera omgångar. Sista gången fick hon lite mer och det ville inte magen, så hon kräkte lite igen. Så nu blir det som med Oscar igår; lite vatten ofta.

Jag är astrött -_- låg och slumrade lite fram till kl 8. Men nu blir det till att asa sig upp. Får vila mer senare idag, alt tidig läggning ikväll för att ta igen den förlorade sömnen.

Så nu återstår det att se om vi kommer bli dåliga. Natten till imorgon är det 48 timmar sen vi blev utsatta för smitta, så klarar vi oss tills dess ska vi väl klara oss helt. Hoppas jag.

Dax att asa sig upp ur sängen och göra frukost till Oscar, lägga i en maskin tvätt och sen äta själv också. Sen tänkte jag försöka jobba lite här hemifrån, har ganska många ärenden att göra. Sen får det bli lite jobbande i helgen också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: