Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Första vinterlöpningen på snö närmare bestämt. Fick mina nya skor från sportamore idag och de var jag tvungen att inviga 😀 OH MY GOD vad de var bra! På vissa ställen var det ren is och jag halkade inte det minsta. Så himla bra skor! Kan varmt rekommendera dessa icebug-skorna.
20121205-222850.jpg

Det var ca -10 grader när jag var ute och sprang, men jag frös inte 🙂 Jag hade en funktionsmössa (Craft) samt en buff att andas genom, båda köpta på sportamore, långärmad funktionströja (H&M), kortärmad funktionströja (Craft) köpt på sportamore och ovanpå det en löparjacka (Craft), även den köpt på sportamore. Och så underkroppen då; tunna 3 mm knäskydd för att inte frysa om knäna (som jag gjorde när tempen låg runt nollan och jag fick ont i båda knäna), två par löpartights (H&M) varav ett par lättfodrade och sportstrumpor för skidåkning som är köpta på *trumvirvel* sportamore 😉 och jag frös inte ett dugg om fötterna 😀 fast jag var faktiskt aningens kall om låren.

Så här snygg var jag 😛
20121205-223729.jpgRånare, muslim eller löpare?

Kanske kan Craft sponsra mig nu efter all gratisreklam? 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: