Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Nej vi hoppar över den röda Clion vi var och tittade på i lördags, de verkade så oseriösa och det var ingen ordning och reda alls. Pratade med dem idag och då var det han jag pratade med förra veckan som var sjuk i lördags när vi var där. Har tappat lusten helt att köpa bilen från dem.

Vi fick inte ens provköra den i lördags, trots att de sa att de skulle köra fram den under tiden vi var och käkade. Vi var där vid 11 och stack och åt efter en stund och var sen tillbaka vid 12:30. När vi kom tillbaka hade de fortfarande inte kört fram bilen. Efter lite diskuterande med värdet på vår bil mm så sa de då att de isåfall kan köra hem till oss med kontraktet och så skriver vi på hemma hos oss och de tar med vår gamla bil tillbaka. Låter ju bra, men det är ju ingen garanti att vi köper bilen ändå, för vi vill ju provköra bilen innan vi köper den. Föklarade det för killen idag när jag pratade med honom och han blev helt tyst när jag sa att ingen kört ut bilen ur bilhallen där den stod längst in i hörnan trots att de sa de skulle göra det. Frågade även om milantal och service men jag fick ingen info alls. Milantalet stämde inte med besiktningen som gjordes i maj, där stod 2700 mil och de angav att den gått 5700. Så antingen hade bilen gått 3000 mil sedan besiktningen i maj eller så hade någon gjort fel nånstans. Vi kollade det i lördags också och det verkar som det är besiktningen som läst av trippmätaren istället för det totala milantalet, klantigt gjort. Jag frågade då om när servicen var gjord men han brydde sig inte ens om att kolla i serviceboken, utan sa bara att det var gjort. Och finansieringen fick jag inte heller nån exakt siffra på utan han höftade mellan två siffror till en början. Vi vill veta exakt hur mycket det blir. Men det fick jag veta sen när han behagade räkna på det.

Nej vi skiter i de strulpellarna och hoppas det dyker upp en annan Clio snart. Ska bara ringa och tala om det för dem också, vilket jag drar mig för för de var så på att skriva papper med finansieringen och han frågade flera gånger hur många månader vi ville ha det på. Slår vad om att han kommer försöka övertala mig på nåt sätt…

Annonser

Kommentarer till: "Det blir ingen bil" (2)

  1. Men är de så där oseriösa så låt bli att höra av dig till dem, de har ju inte gjort något annat än att försökt få er att köpa en bil som ni inte vet vad den ska kosta, hur mycket den är körd eller ens om den går att köra med!!
    Nä, skit i dem!!

    • Ja egentligen skulle jag det, men tycker ändå det känns taskigt att inte meddela att vi inte vill ha bilen. Men jag får se hur jag gör, jag har inte haft tid att ringa idag, får se om jag hinner imorgon eller om jag helt enkelt skiter i det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: