Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Var på väg ut genom dörren imorse när jag såg Max en bit bort och bredvid honom satt en fågel ihopkrupen med vingarna uppdragna över huvudet. Blev så paff! Fantastiskt att han inte dödat den. Och jag tror inte det är han som tagit den heller för det låg inga fjädrar runt omkring och den såg inte skadad ut, iaf inte nåt blödande sår. Jag lyfte upp den och satte den på en gren högt upp i plommonträdet så inte katterna skulle kunna ta den.

Det var inga problem att ta den. Den verkade inte så rädd. Eller så insåg den att den inte kunde göra så mycket. Såg att stjärtfjädrarna var borta nästa allihop och det var bara nya på väg ut. En unge kanske? Eller så har nåt hänt den. Otroligt att inte Max bitit ihjäl den iaf.

Gick in och tog mina grejer och skulle sticka till jobbet. Flyttade fågeln till ett träd hos en av grannarna istället, en bit från vår trädgård där de inte brukar vara. Tyckte lite synd om den att den skulle sitta i vår trädgård med katterna som går omkring. Återstår att se om den sitter kvar när jag kommer hem. Tror det är en turkduva iaf.

Här är lilla pippin:
20120911-142722.jpg
20120911-142731.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: