Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Mer magsjuka

Nu har Oscar också blivit magsjuk. Jag stannade hemma från jobbet idag för att hjälpa till med barnen, då båda nu är sjuka och maken inte kände sig helt hundra heller. Vi vaknade inatt runt kl 3:45 av att han hostade och ulkade, strax efter så ropade han. Vi gick in till honom och det hade kommit klar vätska bara. Han åt knappt nåt igår så det var inte så konstigt. Vi gjorde rent och la oss och en kvart senare var det dax igen. Så höll vi på till 5:30 ungefär, sen fick vi sova till kl 6:30 då det var dax igen. Matilda vaknade också då och var jättehungrig. Hon var alldeles skakig. Hon åt 1,5 portion gröt och har druckit ganska mycket vatten. Inget har kommit, så förhoppningsvis är hon på bättringsvägen. Hon ville sova igen vid kl 7 och sov då 1,5 timme. 9:30 ville hon ha mer att äta och åt då en halv portion gröt. För ca en halvtimme sen ville hon ha lite banan och nu ligger hon och vilar i Oscars säng. Hon ville inte ligga i sin egen utan skrek och grät och hon visade att hon ville in på Oscars rum och upp i hans säng. Så jag satte henne där och där har hon stannat.

Maken och Oscar ligger i soffan. Maken har också blivit sjuk, dock har han inte spytt än, men det är inte långt ifrån. Jag känner mig fortfarande frisk och hoppas det ska förbli så.

Tittade precis till Matilda och hon har somnat i Oscars säng. Känns som vi kanske får köpa en vanlig säng till henne snart, då hon hellre ville ligga i OScars säng än sin spjälsäng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: