Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Kräkande barn

Hörde Matilda hosta lite när jag läste saga för Oscar. En stund senare var det läggning av Oscar och hörde henne hosta igen, det lät även som hon kräkte. Nån minut senare går jag ut ur Oscars rum och ställer mig utanför Matildas rum för att höra om hon hostar mer. Inget ljud alls. Stoppar in nästan i dörrspringan och känner att det luktar kräk. Varför skriker inte ungen för?! När Oscar varit magjsuk så början han skrika så fort han kräkt klart, det förstår jag det för det är inte roligt att kräka.

Jag går in till Matilda och ser i mörkret att det ligger kräk i sängen, uppe vid huvudkudden är det hur mycket som helst. Jag tänder taklampan och ser då hur mycket det verkligen är Förvånad Hennes pyjamas var dessutom helt nerkräkt och jag fattar inte att hon inte sa ett ljud om det! Upp med ungen och av med pyjamasen, tvätta av henne i duschen och på med ny pyjamas, Tvätta av nappar och lägga gosedjur i tvätten. Som tur var klarade några av gosedjuren sig från kräk. Byte av kudde, örngott, lakan och spjälskydd och sen i med henne i sängen igen. Innan jag la henne i sängen igen hann hon ulka upp lite till så det blev ett till pyjamasbyte. Vid 21:30 var det dax igen, men det var bara lite klar vätska som kom upp, men det blev byte av lakan och pyjamas igen.

Förhoppningsvis ska hon få sova hela natten nu. Och jag hoppas så att vi ska klara oss från magsjuka! *håller tummarna hårt* Det har tvättats händer och spritats här, så vi har gjort vad vi kunnat för att slippa från det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: