Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Nyårsafton

Barnen la vi i vanlig tid, Matilda vid 18:30 och Oscar vid 19:30, Oscar som annars håller på och bökar i ca en timme efter läggning, fram till ca 20:30, somnade strax efter vi lagt honom och det var så skönt! Vi åt smörsgåstårta och drack öl och cider och kollade på Battlestar galactica. Senare delade vi en flaska vin och tryckte i oss lite godis. Vi hann med säkert fyra avsnitt av Battlestar galactica innan tolvslaget. Vi tittade ut en stund vid midnatt och fick dessutom natta om Oscar då han vaknade av allt smällande.

Vi kollade på raketerna inomhuis, ville inte gå ut i kyla, regn och blåst. Väldigt skönt att stå inne och titta! Många fina raketer, fast dom kan jag egentligen vara utan. Slöseri med pengar och miljö och sen alla vilda djur som blir rädda. Jag tycker så synd om t ex fåglarna som man ser flyga genom trädgården i panik, dom flyger snabbt och vingligt och vet inte var dom ska bli av. Och Zeb gillade inte heller smällandet, han låg under vår säng hela kvällen tills dom slutat smälla.

Barnen sov till 7:15 resp kl 8 på nyårsdagen 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: