Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Vi har haft funderingar på en större bil ett tag, vår V40 (-04) känns aningens för liten med två barn. Jag som är volvotokig har länge velat ha en V70. Nu har vi faktiskt hittat en -07 till ett vettigt pris, en automatare är det. Egentligen vill vi väl ha en manuell, men vad spelar det för roll egentligen? Vi ska titta på den imorgon 🙂

Kommentarer till: "Volvo V70 automatare" (8)

 1. relativt tung bil, det passar perfekt med automatisk växellåda på en sånsnackar vi senaste eller näst senaste modellen?

  • Victoria sa:

   Det är en -07 så det är väl näst senaste modellen då antar jag. Har skrivit in årsmodellen i inlägget nu med 🙂

 2. Brain Seltzer sa:

  Det är 2010….man borde ha slutat med manuella lådor för länge sedan! Automat är hur skönt som helst! Har man väl börjat vill man inte ha något annat. Dessutom mår motorn bättre av att alltid få jobba på optimal belastning.Skitsnacket om att automatlådor drar mer kan du glömma, i praktiken blir det en besparing. För ska man köra enligt förbrukningsinformationen på manuella bilar så får man vara väldigt duktig på att köra!

  • Victoria sa:

   Låter bra 🙂 Ja vi ser fram emot att testköra bilen imorgon och hoppas på att det blir en ny bil för oss 🙂

 3. Bloggaren Magnus sa:

  Jag har sedan ett halvår en automat och jag är helt såld. Jag förstår inte att det fortfarande är tillåtet att serietillverka manuella växellådor…Automat på en V70 är ju inte världens roligaste, men det funkar. Storkt, tryggt och praktiskt.

 4. Han kallar mig Mysan sa:

  Har också en V70 automat och ÄLSKAR den bilen. Den är det bästa köp vi gjort. Att köpa en manuell bil nu skulle kännas som att köpa en TV utan fjärrkontroll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: