Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Näsoperation

Ringde till sjukhuset imorse och pratade med en sjuksköterska som skrev in i min journal om besvären jag hade med näsa/ögon igår. Läkaren jag var hos hade ju semester nu till i början på juli, men hon skulle prata med en annan läkare som också hade tittat på röntgenplåtarna och se vad han sa om allt detta.

Hon ringde tillbaka för en stund sen och hon hade pratat med läkaren och det med ögat blev för att slemhinnorna i näsan var svullna och irriterade och det tryckte i sin tur på tårkanalen och ögat, så att ögat rann och blev ljuskänsligt hängde ihop med svullnaden i slemhinnan. Typ det jag trodde också, så det var ju skönt att höra det från en läkare också, så att det inte var nåt annat. Och röntgen visade inget iaf, inget annat än att slemhinnorna var svullna. Skönt det. Och det ska tydligen bli operation och läkaren som ska göra det ska ha semester nu i två veckor, så jag ska få en tid efter det då han ska kolla på näsan. Sen i höst blir det operation. Ska bli skönt av med denna nästäppa och det ska bli intressant att höra hur och varför det blivit så, om dom nu kan förklara det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: