Händelser, tankar och funderingar om allt möjligt i livet; att vara mamma, om husrenovering, familjen, träning, djur, musik, tv, film, livet, jobb mm

Nästäppa

Nästäppan är värre idag, ingen aning om varför, ibland är jag mer, ibland mindre, täppt. Det jag dock märkt är att ju mer täppt jag är, desto mer irriterad är jag i ögonen. Verkar bli nån sorts övertryck i näsan så ögonen vätskar och blir irriterade och även känsliga för solljus, känns även som jag har nåt skit i ögat.

Har sökt på nätet och har hittat lite info som stämmer rätt bra, fsat just idag är jag inte så röd i ögonen. Frågan är om det är nåt virus som orsakar detta. Men konstigt om det är det, isåfall har jag haft det i ett år och det är ganska länge, det där viruset borde försvunnit isåfall på den tiden. Jag ringde till sjukhuset idag för att prata med läkaren jag varit hos, men han har semster till den 13/7. Jag kunde dock ringa imorgon bitti när dom har sjuksköterskor på plats för rådgivning plus att dom kan skriva in detta i min journal. Känns som läkaren behöver få reda på detta, så dom kan hitta en lösning på det nån gång. Sekreteraren jag pratade med idag sa att läkaren ville prata med mig. Han har fått röntgenbilderna och frågan är om och isåfall vad dom hittat. Får se vad sköterskan säger imorgon, annars får dom väl boka antingen telefonmöte eller ett återbesök hos läkaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: